Nederlands English

Morren Galleries Calendar

Exhibitions & Events 2020

 • LENTE TENTOONSTELLING I Evert den Hartog, Walter Elst, Billy&Hells e.a.
  Utrecht

  LENTE TENTOONSTELLING I Evert den Hartog, Walter Elst, Billy&Hells e.a.

  zondag 10 mei 2020 12:00

  Vanaf 10 mei in de galerie te zien in de galerie.

  Naast nieuwe beelden van Evert den Hartog, tonen we oa ook bronzen beelden van Kobe, Erwin Meijer, Wim van der Kant en Pieter VandenDaele.

  Moderne zeefgaassculpturen van Eric Boyer en indrukwekkende keramische honden en mannen van Peter Vanbekbergen. Liefdevolle wezens gemaakt met een geheel eigen gemengde techniek door Corjan Nodelijk.

  Twee Verlaten Tafels van Juane Xue zijn te zien , zeer fijn geschilderde vogels en stillevens van Walter Elst, expressieve landschappen van Gertjan Scholte-Albers, Martin Koole verrast met sfeervolle dier en mensportretten en Marjolein van Haasteren neemt ons mee naar de onderwereld met haar onderwaterschilderijen in Acryl.

  Billy&Hells verleiden u met hun fotografie en Michael Mapes combineert fotografie via mixed media met zijn verrassende portret-collages.

  Morren Galleries aan de Oudegracht is een ruime galerie van 450 vierkante meter waar u gratis binnen kunt lopen om vervolgens af te dwalen naar twee aangesloten middeleeuwse kelders. Daar is een brede collectie kunst te zien is die zelfs te koop is met de kunstkoopregeling van de Mondriaanstichting waarvan u de rente cadeau krijgt.

  U kunt vrijblijvend bij ons rond kijken zonder dat u lastig wordt gevallen door opdringerig personeel. Genieten van schoonheid die wij graag met u delen.

 • RECENT WERK | Scholte Albers, Vanbekbergen, Boyer en Martin Koole
  Utrecht

  RECENT WERK | Scholte Albers, Vanbekbergen, Boyer en Martin Koole

  zaterdag 22 februari 2020 11:00

  Goed nieuws voor de liefhebbers van de lekker los geschilderde en kleurrijke kunst: we presenteren nieuwe werken van GERTJAN SCHOLTE ALBERS en MARTIN KOOLE. Beide hebben een trefzekere, krachtige en vlotte penseelvoering. Van de Belgische  PETER VANBEKBERGEN tonen we naast zijn bekende 'hondbeesten'  een reeks van mijmerende mensfiguren. De Amerikaan ERIC BOYER, bekend van zijn figuurstudies in staaldraad/zeefgaas, heeft zich nu eens gericht op het creëren abstracte vormen. Wees welkom: de tentoonstelling gaat van start op zaterdag 22 februari!

 • NIEUWJAARSTENTOONSTELLING | W. Elst, M. Mapes, P. VandenDaele, G. Willemenot
  Utrecht

  NIEUWJAARSTENTOONSTELLING | W. Elst, M. Mapes, P. VandenDaele, G. Willemenot

  zondag 12 januari 2020 15:00 uur

  We starten 2020 met een Nieuwjaarsborrel en een nieuwe collectie schilderijen van Walter Elst. Ook tonen we van de Amerikaan Michael Mapes een serie mixed-media 'kijkkasten' en laten we van de Belgische beeldhouwer Pieter VandenDaele vissen en kikkers in brons zien. En op de valreep heeft de Franse fijnschilder Gérard Willemenot ons ook nog een aantal fraaie nieuwe 'Bosschiaanse' werkjes toegestuurd. Deze laten wij dan ook graag zien!