Nederlands English

ONTHULLING GEVELTEKST JEROEN VAN MERWIJK

Op 3 maart 2024, de 3e sterfdatum van onze vriend, de Utrechtse kunstenaar, cabaretier en lied- en tekstschrijver JEROEN VAN MERWIJK (1955 - 2021) werd door niemand minder dan onze burgemeester Sharon Dijksma, een geveltekst onthuld van zijn hand. Het betreft het slotcouplet van zijn liedtekst 'Als niet de Kunst'.

Read More

ZONNIGE BLOEMENWEIDES VAN ALA KHONIKAVA

Vanaf vandaag presenteren wij in de galerie de bloemrijke, impressionistische schilderijen van ALA KHONIKAVA. Voor wie van bloemen, tuinen en kleur houdt, zijn deze werken een feest voor het oog: zowel de omgeving als het gemoed worden op slag fleurig en optimistisch. Scroll naar beneden voor meer informatie over de kunstenaar. Mede namens Ala hopen wij u gauw te verwelkomen, als altijd staat de koffie klaar en ligt de wijn koud. ♥

Read More

BART RUTTEN OPENT TENTOONSTELLING MET

EDDY STEVENS EN JORIS VERDONKSCHOT

Zondag 19 februari opende Bart Rutten, directeur van het Centraal Museum, de tentoonstelling met recent werk van Eddy Stevens (schilderijen) en Joris Verdonkschot (beelden)

Read More

Happy Hippo van Evert den Hartog

Hippo

Read More

Expositie Nico Vrielink 

Nico Vrielink - Rejected in Toscane

Read More

Erwin Meijer

De beelden van Erwin Meijer zijn momenteel te zien in de galerie 

Thomas Junghans

De beelden van Thomas Junghans zijn momenteel te zien in de galerie

Group show with main exhibitor Juane Xue 

Juane Xue's summer scenes are on view until November 28, 2021. Colourful paintings where the summer light radiates from the canvas. In addition to Juane Xue's work, the gallery features works by the gallery's regular artists.

 

Read More

NIEUW IN DE GALERIE | TOON LAURENSE

Toon Laurense - All is now light

Vanaf vandaag kunt u bij ons het werk komen bekijken van TOON LAURENSE (Venray, 1958). Indrukwekkende, ritmisch abstracte schilderijen van formaat.

Read More

ELKE WEEK 3 DAGEN OPEN!

Vanwege Covid-19 hebben wij sinds medio maart beperkte openingstijden ingevoerd en zolang dat nodig is, blijven deze van kracht. Wij zijn geopend elke vrijdag en zaterdag van 11 tot 17 uur & op zondag van 12 tot 17 uur. Desgewenst kunt u een afspraak maken met Eric om buiten de openingstijden in alle rust de galerie te bezoeken en onze collectie te komen bekijken. Of Eric komt bij u thuis langs met een kunstwerk zodat u direct kunt zien of het voldoet aan uw verwachting en om te zien of het past op de plek die u in gedachten had.

Bel 06-54916131 of mail emorren@morrengalleries.nl

Read More

RECENTLY ADDED WORKS: