Nederlands English

Morren Galleries Calendar

Exhibitions & Events 2018

 • JUANE XUE | Mediterranee, zo blauw, zo blauw
  Utrecht

  JUANE XUE | Mediterranee, zo blauw, zo blauw

  zondag 20 mei 2018 - zondag 8 juli 2018

  Als geen ander weet de Chinese kunstenares JUANE XUE de zomerse idylle te vangen in olieverf. Een blik op haar meesterlijk geschilderde, levenslustige taferelen en men heeft onmiddellijk zin in de zon. Je waant je weg van die lange, grijze Hollandse winter en hoort in gedachten het geluid van zeemeeuwen en lachende kinderen op het strand. Dankzij Juane is het altijd vakantie!

 • NAAR BUITEN MET SCHOLTE ALBERS & ELST | woeste landschappen en vrije vogels
  Utrecht

  NAAR BUITEN MET SCHOLTE ALBERS & ELST | woeste landschappen en vrije vogels

  zondag 8 april 2018 - zondag 13 mei 2018

  Al bent u in hartje Utrecht, bij ons waant u zich vanaf 8 april in de vrije natuur! Plein-air schilder GERTJAN SCHOLTE ALBERS heeft ook in de wintermaanden weer volop buiten gewerkt en presenteert een collectie nieuwe wilde bossen. De Belgische WALTER ELST richt zich de laatste tijd steeds meer op het schilderen van vogels. Hij toont bij ons dan zijn nieuwste serie. Vogelbeschermer NICO DE HAAN doet het openingswoord.

 • BEELDEN IN BEELD | Bronzen in Groot & Klein
  Utrecht

  BEELDEN IN BEELD | Bronzen in Groot & Klein

  zondag 28 januari 2018 - zondag 1 april 2018

  Voor liefhebbers van perfectionistisch en ambachtelijk gemaakt ruimtelijk werk is deze tentoonstelling een aanrader! Kom kijken naar een serie nieuwe, rauwe oervissen van de Belgische PIETER VANDENDAELE, een gevarieerde collectie gestileerde dieren in beweging van animalier EVERT DEN HARTOG, plus een reeks geabstraheerde, mythologische figuren van de eveneens Belgische beeldhouwer KOBE (†2014)

 • FIRST ART FAIR
  Amsterdam

  FIRST ART FAIR

  woensdag 17 januari 2018 - zondag 21 januari 2018

  Kent u de beurs Realisme? Dat is nu de First Art Fair geworden: een sprankelende nieuwjaarsbeurs voor hedendaagse kunst met een breed spectrum. U vindt Morren Galleries in Stand nr. 25 waar we o.a. de nieuwe collectie schilderijen zullen presenteren van WALTER ELST en bronzen beelden van EVERT DEN HARTOG en KOBE. Tevens zullen wij daar de portretkunstenaars van onze Portretwinkel laten zien.

 • NIEUWJAARSRECEPTIE 2018
  Utrecht

  NIEUWJAARSRECEPTIE 2018

  zondag 7 januari 2018 15:00

  Heel graag heten wij u welkom bij onze traditionele Nieuwjaarsreceptie in de galerie aan de Oudegracht 340. Een mooi moment voor zowel kunstenaars, bezoekers en voor ons om elkaar te zien, te spreken en al het goede te wensen voor 2018! En als u er bent, kunt u naast bubbels, genieten van het werk van EDDY STEVENS, MAYA KULENOVIC, KOBE, DANIEL OCHOA, CECILE PERRA en EVERT DEN HARTOG en vele anderen!