Nederlands English

Morren Galleries Calendar

Exhibitions & Events 2019

 • KUNST MET VAN MERWIJK | een prikkelende kijk- luister- en kletsavond!
  Utrecht

  KUNST MET VAN MERWIJK | een prikkelende kijk- luister- en kletsavond!

  donderdag 7 februari 2019 19:30

  Dit is de eerste in een reeks van unieke kunstavonden met cabaretier/kunstenaar Jeroen van Merwijk. Hij vertelt, kijkt, legt verbanden, enthousiasmeert en confronteert - maar altijd met humor. Als Jeroen vertelt over kunst die hem boeit, is er heel wat te beleven! Deze avond in de galerie is een ode aan die broeierig, bruisende kunstavonden van weleer waarbij geestdriftig gefilosofeerd en gediscussieerd werd over kunst, poezie of literatuur....met uiteraard goed gevulde glazen. Lees meer op onze nieuwspagina en reserveer snel uw plekje!

 • FIRST ART FAIR | Kunstbeurs
  Amsterdam

  FIRST ART FAIR | Kunstbeurs

  woensdag 16 januari 2019 16:00 uur

  Ook dit jaar neemt Morren Galleries deel aan de First Art Fair: een sprankelende nieuwjaarsbeurs voor hedendaagse kunst. De beurs wordt gehouden van woensdag 16 tot en met zondag 20 januari 2019 in de Passenger Terminal aan de Piet Heinkade te Amsterdam. Op de beurs presenteren we de nieuwe collectie schilderijen van Walter Elst en beeldhouwwerken van Evert den Hartog, Pieter VandenDaele en Kobe.

 • Nieuwjaarsborrel & Opening Walter Elst, Caroline Westerhout, Nikolas Antoniou
  Utrecht

  Nieuwjaarsborrel & Opening Walter Elst, Caroline Westerhout, Nikolas Antoniou

  zondag 13 januari 2019 15:00 uur
  U bent van harte welkom bij onze Nieuwjaarsreceptie op zondagmiddag 13 januari vanaf 15:00 uur waarbij wij zoals altijd een collectie nieuwe schilderijen van Walter Elst zullen presenteren. Ook laten we voor het eerst werk zien van twee nieuwe kunstenaars van de galerie: Caroline Westerhout (Weert, 1970) en Nikolas Antoniou (Cyprus, 1988) plus hebben we grote en kleine brons-sculpturen Kobe.