JUBILEUM POETRY CHALLENGE | DOE MEE!

heden - 31 september 2018

Wat doe je als je 25 jaar bestaat? Dan geef je natuurlijk een dichtbundel uit! Nee, natuurlijk niet een met onze eigen schrijfsels, maar een waarin trouwe bezoekers en kunstenaars zich letterkundig hebben laten inspireren door Morren Galleries. Kortom: Morren Galleries als Muze! Uit deze inspiratiebron kan zo ruim denkbaar mogelijk dichterlijk geput worden: men kan schrijven over 25 jaar, over de kunst die er te zien is, over het pand, over de Eenhoorn, over de mensen die er werken, over de sfeer, over een ontmoeting, een (eerste) aankoop, een herinnering, een opening….noem maar op, alles kan en alles mag!

De gedichten kunnen vanaf heden tot 30 september worden gestuurd naar severine@morrengalleries.nl

Samen met de Utrechtse cabaretier/tekst- & liedschrijver/kunstenaar Jeroen van Merwijk kiezen wij uit alle gedichten een Top 10 die we als zodanig op de eerste 10 pagina’s zullen publiceren.

Met het meedoen aan deze Poetry Challenge geef je ons automatisch toestemming om het gedicht te publiceren op onze social media kanalen, op onze website en natuurlijk in de bundel. Vergeet daarom niet je naam erbij te vermelden. 

Mocht het gedicht nog voor de feestelijke opening op Zaterdag 8 september binnen zijn, dan kan het zomaar gebeuren dat we deze tijdens ons openingswoord zullen voordragen!