Een enorm groot geluk is dat wij voor onze geliefde Horizon een fantastische ligplaats hebben gevonden in de Stadshaven van het pittorekse vestingstadje Wijk bij Duurstede. Een plek die zo past bij de uitstraling van het schip: authentiek, sfeervol en oer-Hollands! Vanuit het schip zie je de Wijkse molen, de oude, witte dijkhuisjes langs de haven en natuurlijk de prachtig meanderende rivier de Lek met haar grazende koeien en paarden langs de oevers en enorme varieteit aan watervogels.     

Op de Horizon kunt u met 6 personen overnachten: er zijn 2 slaapkamers plus een tweepersoons slaapbank in de woonkamer. Er is een douche, perfect uitgeruste keuken met vaatwasser, televisie en zelf een houtkachel. Sinds medio oktober 2019 kunt u haar reserveren via airbnb. Ook hebben we een website gemaakt waarop u veel foto's kunt vinden en alle informatie over de faciliteiten aan boord en over wat er zoal te zien, doen en beleven is in de regio: www.zeetjalkhorizon.nl  

Houdt u van lekker buiten zijn in de natuur, fietsen, wandelen of juist lekker winkelen, terrasjes pakken, uit eten gaan of cultuur snuiven....dan is een verblijf op onze Horizon een absolute aanrader. Alles is binnen handbereik!