Jeroen van Merwijk (Cum Laude afgestudeerd aan Kon. Academie van Beeldende Kunsten te De Haag) is een bevlogen verteller met zeer uitgesproken ideeën over kunst en de kunstwereld. Hij schreef er in 2011 zelfs een boekje over ‘Mijnheer Van Merwijks laatste woord over Kunst & Cultuur’. Hierin schopt hij tegen heilige huisjes en vindt dat niet ieder mens een kunstenaar is, net zomin als ieder een mens een chirurg is. Het boekje is een pleidooi voor de waarde van kunst en kunstenaarschap.  

We beginnen met een reeks van 3 maandelijkse bijeenkomsten waarmee we een vervolg geven aan die nostalgisch, bruisende kunstavonden uit lang vervlogen tijden, waarbij vurig gefilosofeerd en gediscussieerd werd over kunst, poëzie, of literatuur....met uiteraard goed gevulde glazen en wellicht een muziekje? Hoe Van Merwijk het precies gaat invullen, is nog een verrassing en ook steeds weer anders. Dat het prikkelend wordt, staat vast! 

Reserveer voor een of meer van de volgende data via:  severine@morrengalleries.nl

·            Donderdagavond 7 Februari - aanvang 19:30 uur 

·            Vrijdagavond 8 Maart  - aanvang 19:30 uur 

·            Donderdagavond 4 April - aanvang 19:30 uur 

Vermeld bij uw reservering uw naam, adres, telefoonnummer, de datum (of data) van uw keuze en het aantal personen.

De entree bedraagt  € 25,- inclusief drank en borrelhapjes. De entree dient voldaan te worden bij aanvang van de avond: contant of per pin. Een annulering dient u minstens 48 uur van te voren te doen, annuleert u later dan dat, dan zijn wij genoodzaakt u toch € 25,- in rekening te moeten brengen.   

Voor kunstenaars die bij de galerie zijn aangesloten, is de toegang gratis! (wel even reserveren van te voren!)

Reserveer snel want de plaatsen zijn beperkt!