Nederlands English

Over een Lezing, een Proeverij, Midzomer Yoga, het Pinksterweekend en meer!

Plaatsing van Weightless door Eric Morren in Friesland

Lees meer

ONTHULLING GEVELTEKST JEROEN VAN MERWIJK

Op 3 maart 2024, de 3e sterfdatum van onze vriend, de Utrechtse kunstenaar, cabaretier en lied- en tekstschrijver JEROEN VAN MERWIJK (1955 - 2021) werd door niemand minder dan onze burgemeester Sharon Dijksma, een geveltekst onthuld van zijn hand. Het betreft het slotcouplet van zijn liedtekst 'Als niet de Kunst'.

Lees meer

ZONNIGE BLOEMENWEIDES VAN ALA KHONIKAVA

Vanaf vandaag presenteren wij in de galerie de bloemrijke, impressionistische schilderijen van ALA KHONIKAVA. Voor wie van bloemen, tuinen en kleur houdt, zijn deze werken een feest voor het oog: zowel de omgeving als het gemoed worden op slag fleurig en optimistisch. Scroll naar beneden voor meer informatie over de kunstenaar. Mede namens Ala hopen wij u gauw te verwelkomen, als altijd staat de koffie klaar en ligt de wijn koud. ♥

Lees meer

BART RUTTEN OPENT TENTOONSTELLING MET

EDDY STEVENS EN JORIS VERDONKSCHOT

Zondag 19 februari opende Bart Rutten, directeur van het Centraal Museum, de tentoonstelling met recent werk van Eddy Stevens (schilderijen) en Joris Verdonkschot (beelden)

Lees meer

Happy Hippo van Evert den Hartog

Hippo

Lees meer

Expositie Nico Vrielink 

Nico Vrielink - Rejected in Toscane

Lees meer

Erwin Meijer

De beelden van Erwin Meijer zijn momenteel te zien in de galerie 

Thomas Junghans

De beelden van Thomas Junghans zijn momenteel te zien in de galerie

Groepstentoonstelling met hoofdexposant Juane Xue 

De zomerse tafels van Juane Xue zijn te zien tot 28 november 2021. Schilderijen waarbij het zomerlicht van het doek straalt. Naast het werk van Juane Xue presenteren wij werk van andere vaste gezichten van de galerie, zoals o.a. va de Amerikaanse kunstenaar Kent Knowles.

Lees meer

NIEUW IN DE GALERIE | TOON LAURENSE

Toon Laurense - All is now light

Vanaf vandaag kunt u bij ons het werk komen bekijken van TOON LAURENSE (Venray, 1958). Indrukwekkende, ritmisch abstracte schilderijen van formaat.

Lees meer

RECENT Toegevoegde kunst