Nederlands English

BART RUTTEN OPENT TENTOONSTELLING MET

EDDY STEVENS EN JORIS VERDONKSCHOT

Zondag 19 februari opende Bart Rutten, directeur van het Centraal Museum, de tentoonstelling met recent werk van Eddy Stevens (schilderijen) en Joris Verdonkschot (beelden)

Lees meer

Happy Hippo van Evert den Hartog

Hippo

Lees meer

Expositie Nico Vrielink 

Nico Vrielink - Rejected in Toscane

Lees meer

Erwin Meijer

De beelden van Erwin Meijer zijn momenteel te zien in de galerie 

Thomas Junghans

De beelden van Thomas Junghans zijn momenteel te zien in de galerie

Groepstentoonstelling met hoofdexposant Juane Xue 

De zomerse tafels van Juane Xue zijn te zien tot 28 november 2021. Schilderijen waarbij het zomerlicht van het doek straalt. Naast het werk van Juane Xue presenteren wij werk van andere vaste gezichten van de galerie, zoals o.a. va de Amerikaanse kunstenaar Kent Knowles.

Lees meer

NIEUW IN DE GALERIE | TOON LAURENSE

Toon Laurense - All is now light

Vanaf vandaag kunt u bij ons het werk komen bekijken van TOON LAURENSE (Venray, 1958). Indrukwekkende, ritmisch abstracte schilderijen van formaat.

Lees meer

NIEUWE SCHILDERIJEN VAN GERTJAN SCHOLTE-ALBERS

Gertjan Scholte-Albers - Pinkie Lake

Van de plein-air schilder GERTJAN SCHOLTE ALBERS hebben wij een geweldige en zeer uitgebreide collectie nieuwe schilderijen in huis. 

Ander goed nieuws is dat de maatregelen omtrent het bezoeken van de galerie vanaf 15 maart weer iets versoepeld worden. In plaats van 2 bezoekers per etage, wordt vanaf dan gekeken naar het aantal vierkante meters: 1 bezoeker per 25 m². Voor ons betekent dat, dat er 15 personen tegelijk in de galerie aanwezig mogen zijn. Wel dient u uw komst van te voren aan ons kenbaar te maken, plus geldt het dragen van een mondkapje en de 1,5 meter afstand-regel.  

Lees meer

ELKE WEEK 3 DAGEN OPEN!

Vanwege Covid-19 hebben wij sinds medio maart beperkte openingstijden ingevoerd en zolang dat nodig is, blijven deze van kracht. Wij zijn geopend elke vrijdag en zaterdag van 11 tot 17 uur & op zondag van 12 tot 17 uur. Desgewenst kunt u een afspraak maken met Eric om buiten de openingstijden in alle rust de galerie te bezoeken en onze collectie te komen bekijken. Of Eric komt bij u thuis langs met een kunstwerk zodat u direct kunt zien of het voldoet aan uw verwachting en om te zien of het past op de plek die u in gedachten had.

Bel 06-54916131 of mail emorren@morrengalleries.nl

Lees meer

KUNSTKOOPREGELING IS WEER ACTIEF

Voor het aanschaffen van een kunstwerk kunt u bij Morren Galleries gebruik maken van een renteloze lening van minimaal 250 euro en maximaal 7500 euro (voor zzp-ers max. 5000 euro). Sinds de samenwerking van het Mondriaanfonds met Santander is het proces van de KUNSTKOOPREGELING een stuk vereenvoudigd, een aanvraag verloopt digitaal en kan zonder aanbetaling. 

Lees meer

RECENT Toegevoegde kunst