Helaas is het sinds medio maart niet mogelijk om feestelijke openingen te organiseren. 27 jaar lang vierden wij samen met u en de kunstenaar(s) de start van een nieuwe tentoonstelling: proostend, pratend, handen schuddend, lachend en elkaar omhelzend. Iets dat zo bij ons leven hoorde, voelt nu alsof het behoort tot een ver verleden.

Toch mogen wij ons als galerie gelukkig prijzen dat wij niet - zoals zoveel andere bedrijfstakken - de deuren geheel hebben moeten sluiten. In de galerie kunt u gelukkig in alle rust en ruimte nog komen rondkijken en loopt u geen enkel risico tegen een ander aan te botsen. 

Om naast de beperkte opengstijden in contact met u te blijven en u op de hoogte te houden van wat onze kunstenaars voor nieuws creëren, sturen wij sindsdien ongeveer wekelijks een digitale nieuwsbrief. Mocht u deze nog niet ontvangen, laat het ons weten! Dan zorgen wij ervoor dat u op onze mailinglist terecht komt.     

We hopen dat de goede, oude tijd weer snel terugkeert en zullen u dan met nog groter enthousiasme uitnodigen voor de eerstvolgende feestelijke opening! 

Wellicht tot gauw & blijf gezond!